logo 500x500

Preglife

nationality
Preglife
occupation
Vores eksperter er håndplukket på baggrund af deres store erfaring, som de kan dele ud af for at give dig den mest nyttige viden under din graviditet, efter fødslen og i de første to år med dit barn.

Om os

Hos Preglife er vi overbeviste om, at viden er styrke. Det lyder måske nok som en kliche, men det er et af kerneaspekterne i vores formål. Vi stræber efter at tilbyde lokalt tilpasset, ikke-dømmende og professionelt udarbejdet indhold, som giver kvinder styrke til at træffe velfunderede beslutninger om deres egen krop og graviditet.

Sammen med vores team af eksperter bestående af lokale jordemødre og fagfolk inden for andre områder skriver og opdaterer vi løbende veldokumenteret information til alle vores markeder og rettet til alle vores brugere.

Vil du lære vores eksperter at kende? Læs mere om dem her. Eller vil du være en del af vores ekspertteam? Send en e-mail til: contact@preglife.com

Passion

Forskning viser, at jo tidligere tilknytningen til et barn opstår, desto større er chancen for, at det bliver et sundt barn. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel ved at støtte forældre verden over med deres mission for at blive de bedst mulige forældre. Bliv en del af en kædereaktion, som først og fremmest giver dig en bedre relation til dit barn, men også kan bidrage til et bedre samfund på længere sigt ved at skabe et bedre fysisk og mentalt helbred blandt indbyggerne. Sammen kan vi gøre verden bedre, sundere og lykkeligere – én familie ad gangen.

Mere fra samme forfatter