preglife awards 900 600

Preglife Award: Fremmer forskning i graviditet, fødsel og forældreskab

Preglife

ByPreglife

Vores eksperter er håndplukket på baggrund af deres store erfaring, som de kan dele ud af for at give dig den mest nyttige viden under din graviditet, efter fødslen og i de første to år med dit barn.

Hos Preglife er vi stolte over at præsentere Preglife Award – et initiativ, der har til formål at støtte banebrydende forskning og kreative projekter inden for vores kerneområder: graviditet, fødsel og forældreskab. Preglife Award er en årlig udmærkelse, som uddeles for første gang i april 2024.

Vores målsætning

Preglife Award er et udtryk for vores store engagement i at gøre graviditeten og den første tid som forælder både tryg og velinformeret. Vinderen af Preglife Award kåres af vores Medical Board, som tildeler prisen til forskning eller projekter, som vi mener har gode muligheder for at gøre en væsentlig forskel for gravide og børns sundhed under og efter graviditeten og fødslen i hele verden.

Global indvirkning

Formålet med Preglife Award er at fremme studier, der kan føre til sikrere fødsler, bedre pleje efter fødslen samt en smidigere overgang til forældreskabet. Vi håber, at vi takket være Preglifes internationale tilstedeværelse kan sikre, at resultaterne af denne forskning udbredes vidt og bredt og dermed kan påvirke sundhedspraksis på globalt plan.

Vores fremtidsvision

Når prisen deles ud, handler det ikke kun om at hylde vinderne. Der vil også være fokus på spirende tendenser og forskningsmuligheder inden for graviditet, fødsel og tidligt forældreskab i håb om, at Preglife kan bidrage til at skabe en bedre og mere sikker verden.

Sammen kan vi gøre en forskel

Hold udkig efter udnævnelsen af vores første prismodtager, og følg med i vores arbejde med at give nyfødte og forældre over hele verden en tryggere fremtid.