Eva - cut 2

Velkommen til Mumfulness: Det komplette wellnessprogram under og efter fødslen

Preglife

ByPreglife

Vores eksperter er håndplukket på baggrund af deres store erfaring, som de kan dele ud af for at give dig den mest nyttige viden under din graviditet, efter fødslen og i de første to år med dit barn.

Mumfulness er en kombination af Moderskab og Wellness – to ord, som vi mener går hånd i hånd. Vores vision er at give mødre al den støtte, de har brug for i løbet af deres graviditet, i ét abonnement, som øger deres velvære og hjælper dem med at hele og restituere.

Velkommen til vores helt nye og komplette wellnessprogram af høj kvalitet, som er skræddersyet af eksperter til at støtte og guide dig under og efter din graviditet.

Oplev vores nøje udvalgte trænings- og mindfulnessprogrammer, som er tilpasset lige præcis din oplevelse, dit graviditetsstadie og dit styrkeniveau, så du kan lytte til din krop og udføre øvelserne i dit helt eget tempo.

Få adgang til:

  • Træning, som holder dig sund under graviditeten og efter fødslen.

  • Et efterfødselsprogram, som hjælper dig med at lære din nye krop at kende og komme til hægterne.

  • Pre- og rehabiliteringsøvelser, som forebygger og lindrer typiske graviditetsgener og -problemer.

  • Meditation, som hjælper dig med at slappe af og geare ned under og efter graviditeten.

  • Og der kommer hele tiden mere!

Hjælp din krop med at hjælpe dig

Se vores Premium-tilbud i appen. Prøv det gratis, og hvis du bliver lige så begejstret for Mumfulness, som vi er, kan du tegne et abonnement på 1, 6 eller 12 måneder. Vores komplette program styrker dit helbred, forebygger og lindrer graviditetsgener og erstatter bekymring med ro. Prøv det i dag!