Babygruppen Profylaxkurs Image

Gratis fødselsforberedelseskursus

Preglife

ByPreglife

Vi har valt att samarbeta med experter som har en omfattande erfarenhet för att du ska få så relevant och faktabaserad information som möjligt under din graviditet, efter födseln och de första 2 åren med ditt barn.

Her hos Preglife brænder vi for fødselsforberedelse. Vi er nemlig helt overbeviste om, at det øger mulighederne for en positiv fødselsoplevelse. Alt det, som vi underviser i på vores kurser, er baseret på den seneste forskning og vores solide erfaring.

Mere viden giver dig bedre forudsætninger for at træffe velinformerede valg, som passer til lige netop dig Preglifes gratis fødselsforberedelseskursus afholdes flere gange hver måned og varer en time. I løbet af denne time får du mulighed for at møde en af vores erfarne jordemødre, og det koster ingenting! Du lærer om de forskellige stadier og faser, som en fødsel består af, du får en bedre forståelse af, hvilket personale der arbejder på fødegangen, og hvad du selv kan gøre for at hjælpe kroppen i den aktive fase, og så gennemgår vi naturligvis alle de former for smertelindring, der er tilgængelige.

Vi kan varmt anbefale, at du deltager i kurset sammen med den person, du skal have med som støtte ved fødslen, uanset om det er din partner, ven, søster, mor eller doula.

I slutningen af kurset har du mulighed for at spørge jordemoderen om alt det, du er i tvivl om.

Du kan booke din plads her: Til bookingsiden.