Om os

Preglife

ByPreglife

Vi har valt att samarbeta med experter som har en omfattande erfarenhet för att du ska få så relevant och faktabaserad information som möjligt under din graviditet, efter födseln och de första 2 åren med ditt barn.

Hvad er Preglife? Preglife er en komplet graviditets-app til vordende og nybagte forældre. Appen er specialudviklet til at levere pålidelig information til enhver, der vil føle sig mere tryg under hele graviditeten og i de tidlige stadier af forældreskabet. Preglife blev udviklet på initiativ af Tobias Meschke i samråd med fremtrædende eksperter i og uden for Sverige.

Hvad gør Preglife? Appen gør det nemt for både gravide og deres partner at følge med i graviditeten og barnets udvikling uge for uge, skabe en tidlig tilknytning til barnet og blive klædt på til eventuelle udfordringer undervejs. Det sikrer vi ved hjælp af informative artikler, illustrerede videoer, podcasts, fødselsforberedende øvelser og meget mere.

Hos Preglife er vi stolte over at kunne dele ud af vores brede erfaring og viden baseret på den seneste forskning, Vores primære fokus er at skabe en inkluderende platform, som henvender sig til alle former for familiekonstellationer. Vores kerneprincipper er inklusion, pålidelighed, tilgængelighed og videnskabelig nøjagtighed, og med afsæt i disse bestræber vi os på at skabe de bedst mulige forudsætninger for hvert enkelt individ på deres rejse mod forældreskabet.

Hvem arbejder Preglife sammen med? Vi har et stærkt samarbejde med et globalt netværk af jordemødre på forskellige markeder under ledelse af Åsa Holstein (uddannet jordemoder). Derudover arbejder vi tæt sammen med lægefagligt personale og eksperter på forskellige områder. Det sikrer, at alt indhold i appen bliver faktatjekket for at sikre, at informationen er korrekt og til at stole på.

I tråd med vores ambition om at være forskningsbaseret og lægefagligt funderet etablerede vi i 2023 vores helt eget Medical Board, som består af:

Åsa Holstein, jordemoder Anja Lundström, jordemoder Maja Åström, fysioterapeut og medicinsk yogaterapeut Elisabeth Hjärtmyr, jordemoder og ammespecialist Charlotta Ersmark, gynækolog og fødselslæge Erik Borgström, børnelæge og seniorrådgiver i neonatalogi