Mitra Mansouri Davis

Mitra Mansouri Davis

nationality
USA
occupation
Jordemoder
education
Specialsygeplejerske i gynækologi og obstetrik

Om mig

Jeg har været sygeplejerske og jordemoder siden 1998 og undervist i fødsler siden 2004. Jeg har en mastergrad i sygepleje med speciale i fødselshjælp. Jeg føler mig velsignet over at have arbejdet med så mange fantastiske familier. Jeg brænder stadig for at styrke kvinder i de beslutninger, de skal træffe – både mens de er fertile og derefter.

Jeg yder obstetrisk og gynækologisk pleje til kvinder på en privat klinik og arbejder som jordemoder på et af de travleste sygehuse i USA. Jeg deltager også ved mange højrisikofødsler i samarbejde med læger på min klinik og assisterer ved kejsersnit.

I løbet af min karriere har jeg undervist mange jordemoderstuderende som lektor på forskellige universiteter. Efter at have undervist i fødselshjælp i mange år var jeg med til at grundlægge virksomheden Ask A Nurse Midwife, som tilbyder førsteklasses fødselsforberedelseskurser online og yder hjælp til gravide.

Jeg underviser også i stamceller og forelæser om stamcelle- og navlestrengscellebanker.

Jeg er født i Teheran i Iran, hvor jeg blev færdig med folkeskolen, inden jeg som teenager flyttede til USA. Jeg taler farsi flydende.

Passion

Jeg har været jordemoder i 20 år og har udviklet mig meget som mor, kvinde og jordemoder. Jeg har deltaget i mere end 6000 fødsler, men har stadig den største respekt for, hvilken smuk og unik oplevelse det er for den enkelte. Glæden ved hver dag at se disse mødre, fædre og familier blive til er det bedste ved mit arbejde.

Min vision er at forvandle fødslen fra noget ukendt og farligt til noget normalt, som kan håndteres og nydes.