Dalila Coato

Dalila Coato

nationality
Italien
occupation
Jordemoder
education
Specialsygeplejerske i gynækologi og obstetrik

Om mig

Jeg blev uddannet fra universitet i Verona i 2015 og har derudover en toårig praktisk masteruddannelse i moderskab. Under min turnus indså jeg, at jeg ikke var skabt til at arbejde på et sygehus. Efter min uddannelse begyndte jeg at arbejde som selvstændig jordemoder og tilbød støtte under og efter graviditeten, med amning og ved hjemmefødsler sammen med et team af kolleger.

I 2017 oprettede jeg en Instagram-profil om fødselshjælp, og i de efterfølgende år fik jeg stor opbakning fra mine omgivelser. Mit mål er at hjælpe kvinder med at genoprette tilliden til deres krop og give dem information, som gør dem i stand til at vælge helt frit.

Passion

Min passion er at stå ved kvinders side og hjælpe dem godt på vej mod en fødsel, der foregår på deres præmisser, så de får en oplevelse, der styrker dem og giver dem fantastiske minder!

Jeg går også meget op i teknologi og sociale medier. Jeg elsker at skabe nyttigt indhold til vordende og nybagte forældre ved hjælp af blogindlæg, Instagram-stories og informationsvideoer.